HIVISONG INDUSTRY(HK) CO.,LIMITED

Νέα

Πίσω από την άνοδο των τιμών που οδηγείται από έλλειψη κρυστάλλου 5g, η εγχώρια ζήτηση για δόνηση κρυστάλλων μικρού μεγέθους είναι δύσκολο να λυθεί
Χρόνος απελευθέρωσης: 2023-05-19 13:56:57  Hits: 10

with η προώθηση της εμπορευματοποίησης του 5G, η ζήτηση για κρυστάλλινο ταλαντωτή, ένα από τα παθητικά συστατικά, αντιμετωπίζει επίσης μια περίοδο ταχείας ανάπτυξης στους τομείς των βασικών σταθμών, των έξυπνων τηλεφώνων, των διακομιστών και ούτω καθεξής. Ορισμένη παραγωγική ικανότητα είναι ελλιπής και η τιμή ορισμένων προϊόντων είναι πάνω από 25%. Γνωστή ως"heart"των ηλεκτρονικών προϊόντων, ο Crystal Oscillator παίζει ρόλο πύλης σε 5g υψηλής διάρκειας-frequency high-speed signal μετάδοση. έχουν απολαύσει μια περίοδο έντονης ζήτησης, που οδηγείται από εγχώρια υποκατάσταση και 5G. Το Crystal Quartz είναι επίσης εκτός τιμής των μετοχών, η παράδοση προϊόντων συνεχίζει να επιμηκύνεται, να γίνει πρόσφατη εστίαση της βιομηχανίας. της βιομηχανίας κρυστάλλων κραδασμών βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση αναστολής παραγωγής και ακόμη και αν η εγχώρια αγορά έχει επαναλάβει την παραγωγή, η νέα παραγωγική ικανότητα του αρχικού εργοστασίου θα μειωθεί αναπόφευκτα και η ημερομηνία παράδοσης θα καθυστερήσει. Για 5g, ακουστικά TWS, wifi 6 και άλλη ζήτηση αγοράς, η κρυστάλλινη βιομηχανία μπορεί να προκαλέσει μια πραγματική περίοδο έκρηξης κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους. είναι εκτεταμένη

recently, ο ήχος των αυξήσεων των τιμών στην αγορά των κρυσταλλικών κραδασμών είναι συνεχώς εκτός αποθέματος. Με βάση πολλούς παράγοντες, όπως η έλλειψη πρώτων υλών, η συσσώρευση των μεσαίων προμηθειών και η αύξηση της βραχυπρόθεσμης ζήτησης των κατάντη, εγχώριων εισηγμένων εταιρειών έχουν εκδώσει ειδοποίηση αύξησης των τιμών και την τιμή των ζεστών και θερμικών κραδασμών και άλλες προσαρμογές μεταξύ 15%25%. Σύμφωνα με το δίκτυο Jiwei, το πιο ελλιπές μοντέλο κρυστάλλινου ταλαντωτή είναι 32.768K, το οποίο είναι ο πιο χρησιμοποιούμενος ταλαντωτής κρυστάλλου χαλαζία στη βιομηχανία στοιχείων ελέγχου συχνότητας, καταλαμβάνοντας περισσότερο από το ήμισυ του μεριδίου αγοράς.

\\ Η τρέχουσα έλλειψη εισαγόμενων υλικών είναι πολύ σοβαρή, τα ξένα εργοστάσια μεταποίησης δεν μπορούν να παράγουν αγαθά, Ιαπωνία, Μαλαισία, Φιλιππίνες και άλλα κρυσταλλικά εργοστάσια βρίσκονται επί του παρόντος σε κατάσταση αναστολής παραγωγής. Πριν από λίγο καιρό, το αρχικό ιαπωνικό εργοστάσιο που ενεργούμε επίσης για μας ενημερώνουν ότι θα σταματήσουν την παραγωγή μέχρι τις 14 Απριλίου. Δεν είναι σαφές εάν μπορούν να επαναλάβουν την παραγωγή όπως έχει προγραμματιστεί.as είναι γνωστό σε όλους, στο πεδίο κρυσταλλικής δόνησης για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι παλιοί ιαπωνικοί κατασκευαστές όπως το KDS, το NDK, κλπ. κυριάρχησαν στο μερίδιο αγοράς άνω του 60%, το υπόλοιπο της αγοράς είναι βασικά διαιρεμένο μεταξύ Οι κατασκευαστές της Ταϊβάν και των Ευρωπαίων και Αμερικανών και το μερίδιο αγοράς των κατασκευαστών εγχώριων κρυστάλλων είναι σχετικά χαμηλό. Ακόμη και με την υποστήριξη της συνολικής επανάληψης της παραγωγής στην Κίνα, ανεξάρτητα από την εισαγόμενη jingzhen ή τις τοπικές μάρκες Jingzhen, εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν την πίεση της παρατεταμένης παράδοσης. Ο χρόνος παράδοσης θα επεκταθεί. Οι προμηθευτές καθορίζουν τον χρόνο παράδοσης σύμφωνα με την κατάταξη και η παραγωγική ικανότητα των ιαπωνικών εταιρειών-taiwan είναι να ανταποκριθούν στην εγχώρια ζήτηση τους πριν εξετάσουν τη ζήτηση άλλων περιοχών. Ακόμη και αν μειωθεί η τρέχουσα εγχώρια συνολική ικανότητα κραδασμών, αυτός ο χρόνος παράδοσης αλληλουχίας εξακολουθεί να είναι ο ίδιος. Γίνετε ένα προκαταρκτικό συμπέρασμα. Οι κατασκευαστές που βασίζονται στον πόλεμο των τιμών για να επιβιώσουν θα επηρεαστούν και από τις δύο πλευρές. Για τους κατασκευαστές με επαρκή αποθέματα ταμειακών ροών, την έρευνα και την ανάπτυξη και την επέκταση της ανάπτυξης και την επέκταση της παραγωγής, εξακολουθούν να υπάρχουν ευκαιρίες στην εποχή των 5G.

throughout Το παγκόσμιο μοτίβο της βιομηχανίας κραδασμών, το σημερινό επίπεδο των Ηνωμένων Πολιτειών με υψηλό επίπεδο έρευνας και ανάπτυξης στον τομέα της υψηλής επικοινωνίας. Αλλά η Κίνα περιορίζεται από τα υλικά και τον υψηλό εξοπλισμό, εξακολουθεί να υπάρχει ένα κενό στον τομέα των κρυσταλλικών κραδασμών μικρού μεγέθους. , με βάση το φόρτο εργασίας των δεδομένων εξοπλισμού 5G και το κύκλωμα εξοπλισμού πρέπει να χρησιμοποιείται μέσω της δόνησης κρυστάλλων με άλλα συστατικά που εκδίδονται εντολές, έτσι ώστε να ληφθούν η πηγή του παλμικού σήματος στην εργασία, η οποία απαιτεί υψηλότερη σταθερότητα και αξιοπιστία των κρυσταλλικών κραδασμών. Ως εκ τούτου, τα προϊόντα κρυσταλλικής δόνησης απαιτούνται για να αναπτυχθούν σε μικρογραφία, υψηλή ακρίβεια και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Προηγούμενος: Παγκόσμιος κρυστα...

Επόμενο: Ανυπομονώ για το 20...